BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Ogólna technologia żywności. Cz. 2 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. W. Bednarski et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Wydaw. AR-T 1985.Description: 136 s. : rys. 22 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG P 35485 Available 01079890
Total holds: 0

Bibliogr. przy ćw.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA