BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Towaroznawcze i konsumenckie aspekty jakości przypraw / (Record no. 87015)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01413nam a2200433 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 87015
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200720111856.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 181026s2018 pl a f f 000 0 pol d
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788374212786
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis KOSZ 005
Instytucja, która utworzyła rekord KOSZ 005
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
-- KOSZ 005/HR
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2018
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.5
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.017
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 366.1
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Newerli-Guz, Joanna
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Towaroznawcze i konsumenckie aspekty jakości przypraw /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Joanna Newerli-Guz.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Gdynia :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Akademia Morska,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 192, [2] strony :
Inne cechy fizyczne ilustracje ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia na stronach [168]-192.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przyprawy
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Konsumenci (ekonomia)
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Towaroznawstwo
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość żywności
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Opracowanie
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Gospodarka, ekonomia, finanse
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Akademia Morska (Gdynia)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87015
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114542 00360708 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA