BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chemia żywności : (Record no. 86730)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01755nam a2200457 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 86730
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20221201143020.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 180925s2018 pl ad f f 001 0 pol
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2017/33078
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788301196257
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788301196349
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
-- KOSZ 005/HR
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2017
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.014
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 577.1
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.8)
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Chemia żywności :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa.
Oznaczenie części/sekcji dzieła 1,
Tytuł części/sekcji dzieła Główne składniki żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Główne składniki żywności.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie 1 (dodruk).
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo Naukowe PWN,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość XII, [2], 458 stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje, wykresy ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje dydaktyczne
385 ## - ODBIORCA
Kategoria grupowa odbiorcy Poziom nauczania
Odbiorca Szkoły wyższe
388 1# - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Przeznaczenie czytelnicze Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Chemia
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Podręcznik
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Chemia
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sikorski, Zdzisław Edmund
Daty związane z nazwą (1930- )
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Staroszczyk, Hanna
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Naukowe PWN
Kod określenia powiązania pbl.
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86730
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114352 00362726 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Book  
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 114353 00362719 664 Przemysł spożywczy Book 26.02.2020
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA