BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności /

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. - Wydanie 1 (dodruk). - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018. - XII, [2], 458 stron : ilustracje, wykresy ; 24 cm.


Główne składniki żywności.

Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.

Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.

9788301196257 9788301196349

PB 2017/33078


Żywność
Chemia


Podręcznik


Chemia

664.014 577.1 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA