Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności /
Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności /
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
- Wydanie 1 (dodruk).
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.
- XII, [2], 458 stron : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
Główne składniki żywności.
Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
9788301196257 9788301196349
PB 2017/33078
Żywność
Chemia
Podręcznik
Chemia
664.014 577.1 (075.8)
Główne składniki żywności.
Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
9788301196257 9788301196349
PB 2017/33078
Żywność
Chemia
Podręcznik
Chemia
664.014 577.1 (075.8)