MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
02275nas a2200565 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
podpole kontrolne |
78747 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20220131145021.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
050816c20029999pl fr p 0 0pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
fixed length control field |
b0000001754973 |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
BWC 2005/797 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTW CIĄGŁYCH - ISSN |
ISSN |
0867-793X |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/K |
041 0# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
Kod języka streszczenia lub abstraktu |
eng |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
2002 |
130 0# - TYTUŁ UJEDNOLICOWY |
Tytuł ujednolicony |
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego (Warszawa ; 2002) |
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego : |
Ciąg dalszy tytułu |
organ Instytutu Maszyn Spożywczych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
redaktor naczelny Aleksander Paliwoda. |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Technological Progress in Food Processing, |
Numeracja zeszytu |
2009- |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
IMS, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2002-. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Rozmiary |
30 cm. |
310 ## - BIEŻĄCA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Bieżąca częstotliwość |
Półrocznik |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
T. 11, nr 1 (2002)- = nr 20-. |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Czasopisma |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Tytuł według okładki.<br/> |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od t. 13, nr 1 (2003) podtyt.: czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od t. 13, nr 2 (2003) wyd.: WSM. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od t. 15, nr 1 (2005) [red. nacz. Alina Maciejewska]. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od t. 19, nr 1 (2009) tyt. równol.: Technological Progress in Food Processing. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od t. 29, nr 1 (2019) [redaktor naczelny Andrzej Lenart]. |
546 ## - UWAGA O JĘZYKU |
Uwaga o języku |
Streszczenie w języku angielskim, spis treści w języku angielskim, polskim.<br/> |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Przemysł rolno-spożywczy |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Rolnictwo i leśnictwo |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Gospodarka, ekonomia, finanse |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Inżynieria i technika |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Paliwoda, Aleksander |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Redakcja |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej |
Instytut Maszyn Spożywczych (Warszawa) |
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI |
Tytuł |
Postępy Techniki |
ISSN |
0867-793X |
Numer kontrolny rekordu |
991019522879705066 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej |
Wyższa Szkoła Menedżerska (Warszawa) |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Wydawca |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78747 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Serial |