Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego : organ Instytutu Maszyn Spożywczych /
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego : organ Instytutu Maszyn Spożywczych /
redaktor naczelny Aleksander Paliwoda.
- Warszawa : IMS, 2002-.
- 30 cm.
- Półrocznik
- T. 11, nr 1 (2002)- = nr 20-.
Technological Progress in Food Processing, 2009-
Tytuł według okładki.
Od t. 13, nr 1 (2003) podtyt.: czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej. Od t. 13, nr 2 (2003) wyd.: WSM. Od t. 15, nr 1 (2005) [red. nacz. Alina Maciejewska]. Od t. 19, nr 1 (2009) tyt. równol.: Technological Progress in Food Processing. Od t. 29, nr 1 (2019) [redaktor naczelny Andrzej Lenart].
Streszczenie w języku angielskim, spis treści w języku angielskim, polskim.
0867-793X
BWC 2005/797
Przemysł rolno-spożywczy
Rolnictwo i leśnictwo
Gospodarka, ekonomia, finanse
Inżynieria i technika
Technological Progress in Food Processing, 2009-
Tytuł według okładki.
Od t. 13, nr 1 (2003) podtyt.: czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej. Od t. 13, nr 2 (2003) wyd.: WSM. Od t. 15, nr 1 (2005) [red. nacz. Alina Maciejewska]. Od t. 19, nr 1 (2009) tyt. równol.: Technological Progress in Food Processing. Od t. 29, nr 1 (2019) [redaktor naczelny Andrzej Lenart].
Streszczenie w języku angielskim, spis treści w języku angielskim, polskim.
0867-793X
BWC 2005/797
Przemysł rolno-spożywczy
Rolnictwo i leśnictwo
Gospodarka, ekonomia, finanse
Inżynieria i technika