BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego : organ Instytutu Maszyn Spożywczych /

Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego : organ Instytutu Maszyn Spożywczych / redaktor naczelny Aleksander Paliwoda. - Warszawa : IMS, 2002-. - 30 cm. - Półrocznik - T. 11, nr 1 (2002)- = nr 20-.


Technological Progress in Food Processing, 2009-

Tytuł według okładki.
Od t. 13, nr 1 (2003) podtyt.: czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej. Od t. 13, nr 2 (2003) wyd.: WSM. Od t. 15, nr 1 (2005) [red. nacz. Alina Maciejewska]. Od t. 19, nr 1 (2009) tyt. równol.: Technological Progress in Food Processing. Od t. 29, nr 1 (2019) [redaktor naczelny Andrzej Lenart].

Streszczenie w języku angielskim, spis treści w języku angielskim, polskim.


0867-793X

BWC 2005/797


Przemysł rolno-spożywczy


Rolnictwo i leśnictwo
Gospodarka, ekonomia, finanse
Inżynieria i technika
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA