Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności i pasz : (Rekord nr 66879)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01725nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2006
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804082852.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 07.100.30
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Mikrobiologia żywności i pasz :
Ciąg dalszy tytułu przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych : ogółne zasady przygotowania zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 6887-1:2000
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2000.07.03
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2000.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 6887-1:1999
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN ISO 6887-1:1999
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-ISO 6887:1998
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Przedstawiono ogólne zasady przygotowania w warunkach tlenowych zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych dla potrzeb badań mikrobiologicznych produktów żywnościowych i pasz. Opisano rozcieńczalniki ogólnego zastosowania i do celów specjalnych, aparaturę i szkło laboratoryjne, ogólne zasady pobierania i przygotowania próbek oraz sposób przygotowania zawiesiny wyjściowej i kolejnych rozcieńczeń dziesięciokrotnych, z uwzględnieniem zalecanego czasu trwania procedury.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty rolnicze
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty spożywcze
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty paszowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy rozcieńczenie
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza mikrobiologiczna
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej NKP nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-ISO 6887:1998
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66879
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Norma
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2006.03.09
Egzemplarze
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN ISO 6887-1 PNS4572 02.02.2013 Norma
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA