BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza sensoryczna : (Record no. 66583)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01325nam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2006
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803090639.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.240
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Analiza sensoryczna :
Ciąg dalszy tytułu identyfikacja i wybór deskryptorów do ustalania profitu sensorycznego z użyciem metod wielowymiarowych.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 11035:1999
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 1999.07.07
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1999.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 11035:1994
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opisano metodę identyfikacji wyrobu deskryptorów, które mogą być później wykorzystane do sporządzania profilu sensorycznego. Opisano kolejne etapy metodyki: szkolenie zespołu, przygotowanie listy możliwie największej liczby określeń opisowych, wstępny wybór deskryptorów, redukcję liczby deskryptorów, wybór produktów odniesienia oraz szkolenie zespołu w stosowaniu zredukowanej listy deskryptorów.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty spożywcze
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza sensoryczna
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy deskryptory
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej NKP nr 235 ds. Analizy Żywności
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66583
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2006.01.27
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-ISO 11035 PNS4276 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA