Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności i pasz : (Rekord nr 66447)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01333nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2006
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804082240.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 07.100.30
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Mikrobiologia żywności i pasz :
Ciąg dalszy tytułu horyzontalna metoda wykrywania obecności i oznaczania liczby Listeria monocytogenes : metoda wykrywania obecności.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 11290-1:1999
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 11290-1:1999/A1:2005
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 1999.09.02
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2005.11.10 (dot. zmiany A1)
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1999.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 11290-1:1996
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN ISO 11290-1:1996
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opisano horyzontalną metodę wykrywania obecności Listeria monocytogenes. Metoda ta ma zastosowanie zarówno do badania produktów spożywczych, jak i pasz.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy mikrobiologia żywności
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy mikrobiologia pasz
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy horyzontalna metoda
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy bakterie
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda wykrywania obecności
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej NKP nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66447
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Norma
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2006.01.02
Egzemplarze
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN ISO 11290-1 PNS4140 02.02.2013 Norma
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA