MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01273nam a2200397 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
38551 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20230109145534.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
99111 s1998 pl a f |000 0 pol d |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
ISBN |
8390736640 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która utworzyła rekord |
KOSZ 005 |
Instytucja, która sporządziła opis |
KOSZ 005 |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/HR |
041 0# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
1998 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
664 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
613.2 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
577.1 |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Białka w żywności i żywieniu : |
Ciąg dalszy tytułu |
praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Jana Gawęckiego. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Instytut Danone - Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
1998. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
109 s. : |
Inne cechy fizyczne |
rys., wykr. ; |
Rozmiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1901-2000 |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1989-2000 |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii |
Cykl o Zdrowym Żywieniu |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Bibliogr. s. 109. |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Białko spożywcze |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Zdrowe odżywianie |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Żywność |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Medycyna i zdrowie |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gawęcki, Jan |
Daty związane z nazwą |
(1944- ) |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Autor |
830 0# - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł ujednolicony |
Cykl o Zdrowym Żywieniu |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38551 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Typ dokumentu |
Book |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |