MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01297nam a2200385 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
3531 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200709130506.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
000320s1980 pl a f |001 0 pol d |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
PB 1980/8761 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
ISBN |
8302004081 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/HR |
041 0# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
664 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
543 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
(075.3) |
100 1# - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Drzazga, Bohdan |
Daty związane z nazwą |
(1934-2009) |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : |
Ciąg dalszy tytułu |
część ogólna / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Bohdan Drzazga. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Wydawnictwaa Szkolne i Pedagogiczne, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
1980. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
417, [2] s. : |
Inne cechy fizyczne |
il., tab., wykr. ; |
Rozmiary |
21 cm. |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Publikacje dydaktyczne |
385 ## - ODBIORCA |
Kategoria grupowa odbiorcy |
Poziom nauczania |
Odbiorca |
Szkoły zawodowe |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1901-2000 |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1945-1989 |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Bibliogr. s. 408. - Indeks. |
521 ## - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Przeznaczenie czytelnicze |
Dla kl. II tech. zawod. na podbudowie zsz, IV tech., III sem. polic. stud. zaw. |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Analiza techniczna (metoda chemiczna) |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Chemia |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Rolnictwo i leśnictwo |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Żywność |
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określnie rodzaju/formy dokumentu |
Podręczniki dla szkół zawodowych |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=3531 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Book |