BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : (Record no. 3531)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01297nam a2200385 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 3531
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200709130506.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 000320s1980 pl a f |001 0 pol d
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 1980/8761
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8302004081
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 543
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.3)
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Drzazga, Bohdan
Daty związane z nazwą (1934-2009)
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Analiza techniczna w przemyśle spożywczym :
Ciąg dalszy tytułu część ogólna /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Bohdan Drzazga.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwaa Szkolne i Pedagogiczne,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1980.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 417, [2] s. :
Inne cechy fizyczne il., tab., wykr. ;
Rozmiary 21 cm.
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje dydaktyczne
385 ## - ODBIORCA
Kategoria grupowa odbiorcy Poziom nauczania
Odbiorca Szkoły zawodowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1901-2000
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1945-1989
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. 408. - Indeks.
521 ## - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Przeznaczenie czytelnicze Dla kl. II tech. zawod. na podbudowie zsz, IV tech., III sem. polic. stud. zaw.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Analiza techniczna (metoda chemiczna)
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Chemia
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Podręczniki dla szkół zawodowych
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=3531
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Typ dokumentu
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG P 37744 01424713 Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA