Etos polskich przetwórców żywności /
Etos polskich przetwórców żywności /
pod redakcją Artura Wysockiego i Marcina Zarzeckiego.
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016.
- 256 stron : wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia na stronach [235]-246.
Publikacja dofinansowana ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
9788380902268 9788380902275
PB 2017/31757
Etyka zawodowa
Etyka biznesu
Technolodzy żywności
Przemysł rolno-spożywczy
Technologia żywności
Produkcja żywności
Opracowanie
Filozofia i etyka
Rolnictwo i leśnictwo
330.162 664
Bibliografia, netografia na stronach [235]-246.
Publikacja dofinansowana ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
9788380902268 9788380902275
PB 2017/31757
Etyka zawodowa
Etyka biznesu
Technolodzy żywności
Przemysł rolno-spożywczy
Technologia żywności
Produkcja żywności
Opracowanie
Filozofia i etyka
Rolnictwo i leśnictwo
330.162 664