BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologia gastronomiczna /

Technologia gastronomiczna / pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [aut. Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski]. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016. - 714 s. : il. ; 25 cm.

Bibliogr. przy rozdz.

9788375836653

PB 2016/13829


Kucharstwo
Technologia żywności
Gastronomia


Podręczniki akademickie


Rolnictwo i leśnictwo

64 664 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA