Technologia gastronomiczna /
Technologia gastronomiczna /
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [aut. Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski].
- Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016.
- 714 s. : il. ; 25 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
9788375836653
PB 2016/13829
Kucharstwo
Technologia żywności
Gastronomia
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
64 664 (075.8)
Bibliogr. przy rozdz.
9788375836653
PB 2016/13829
Kucharstwo
Technologia żywności
Gastronomia
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
64 664 (075.8)