Analiza żywności - jakość produktów spożywczych /
Tajner-Czopek, Agnieszka
Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita. - Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005. - 171 s. : il. ; 24 cm. - (Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, 0239-5762 ; nr 497 )
Bibliogr. s. 152-[155].
8389189631
Żywność
Chemiczna analiza jakościowa
Jakość żywności
Ćwiczenia i zadania dla szkół wyższych
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.017 664.014 (075.8)
Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita. - Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005. - 171 s. : il. ; 24 cm. - (Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, 0239-5762 ; nr 497 )
Bibliogr. s. 152-[155].
8389189631
Żywność
Chemiczna analiza jakościowa
Jakość żywności
Ćwiczenia i zadania dla szkół wyższych
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.017 664.014 (075.8)