Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości witaminy D metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej : pomiar cholekalcyferolu (D3) i ergokalcyferolu (D2).
Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości witaminy D metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej : pomiar cholekalcyferolu (D3) i ergokalcyferolu (D2).
- Zatwierdzono: 2009.11.06
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.
PN-EN 12821:2009
Wprowadza: EN 12821:2009 Zastępuje: PN-EN 12821:2009
Określono metodę oznaczania zawartości witaminy D3 lub witaminy D2 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
produkty żywnościowe analiza chemiczna oznaczanie zawartości witamina D3 witamina D2 wysokosprawna chromatografia cieczowa
PN-EN 12821:2009
Wprowadza: EN 12821:2009 Zastępuje: PN-EN 12821:2009
Określono metodę oznaczania zawartości witaminy D3 lub witaminy D2 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
produkty żywnościowe analiza chemiczna oznaczanie zawartości witamina D3 witamina D2 wysokosprawna chromatografia cieczowa