BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości witaminy D metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej : pomiar cholekalcyferolu (D3) i ergokalcyferolu (D2).

Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości witaminy D metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej : pomiar cholekalcyferolu (D3) i ergokalcyferolu (D2). - Zatwierdzono: 2009.11.06 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.


PN-EN 12821:2009

Wprowadza: EN 12821:2009 Zastępuje: PN-EN 12821:2009

Określono metodę oznaczania zawartości witaminy D3 lub witaminy D2 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

produkty żywnościowe analiza chemiczna oznaczanie zawartości witamina D3 witamina D2 wysokosprawna chromatografia cieczowa
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA