BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości witaminy D metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej : pomiar cholekalcyferolu (D3) i ergokalcyferolu (D2).

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Edition: Zatwierdzono: 2009.11.06Other title:
  • PN-EN 12821:2009
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.050
Online resources: Summary: Określono metodę oznaczania zawartości witaminy D3 lub witaminy D2 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 12821 Tylko na miejscu PNS14046
Total holds: 0

Wprowadza: EN 12821:2009

Zastępuje: PN-EN 12821:2009

Określono metodę oznaczania zawartości witaminy D3 lub witaminy D2 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA