Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 2, Metody ekstrakcji i oczyszczania.
Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 2, Metody ekstrakcji i oczyszczania.
- Zatwierdzono: 2009.11.06
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.
PN-EN 12393-2:2009
Wprowadza: EN 12393-2:2008 Zastępuje: PN-EN 12393-2:2008
Omówiono metody ekstrakcji i oczyszczania próbek żywności pochodzenia roślinnego, będących częścią procedury analitycznej ilościowego oznaczania pozostałości pestycydów.
produkty żywnościowe żywność pochodzenia roślinnego pestycydy metoda chromatografii gazowej metoda ekstrakcji
PN-EN 12393-2:2009
Wprowadza: EN 12393-2:2008 Zastępuje: PN-EN 12393-2:2008
Omówiono metody ekstrakcji i oczyszczania próbek żywności pochodzenia roślinnego, będących częścią procedury analitycznej ilościowego oznaczania pozostałości pestycydów.
produkty żywnościowe żywność pochodzenia roślinnego pestycydy metoda chromatografii gazowej metoda ekstrakcji