BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 2, Metody ekstrakcji i oczyszczania.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Edition: Zatwierdzono: 2009.11.06Other title:
  • PN-EN 12393-2:2009
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.080.01
Online resources: Summary: Omówiono metody ekstrakcji i oczyszczania próbek żywności pochodzenia roślinnego, będących częścią procedury analitycznej ilościowego oznaczania pozostałości pestycydów.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 12393-2 Tylko na miejscu PNS14043
Total holds: 0

Wprowadza: EN 12393-2:2008

Zastępuje: PN-EN 12393-2:2008

Omówiono metody ekstrakcji i oczyszczania próbek żywności pochodzenia roślinnego, będących częścią procedury analitycznej ilościowego oznaczania pozostałości pestycydów.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA