BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości sodu i magnezu metodą płomieniowej absorpcyjnej spektrometrii atomowej (AAS) po mineralizacji mikrofalowej.

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości sodu i magnezu metodą płomieniowej absorpcyjnej spektrometrii atomowej (AAS) po mineralizacji mikrofalowej. - Zatwierdzono: 2009.07.31 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.


PN-EN 15505:2009

Wprowadza: EN 15505:2008 Zastępuje: PN-EN 15505:2008

Określono metodę płomieniowej atomowej spektrometrii absorpcyjnej po mineralizacji mikrofalowej do oznaczania zawartości sodu i magnezu w artykułach żywnościowych .

produkty żywnościowe analiza chemiczna sód magnez mineralizacja mikrofalowa
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA