BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości sodu i magnezu metodą płomieniowej absorpcyjnej spektrometrii atomowej (AAS) po mineralizacji mikrofalowej.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Edition: Zatwierdzono: 2009.07.31Other title:
  • PN-EN 15505:2009
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.050
Online resources: Summary: Określono metodę płomieniowej atomowej spektrometrii absorpcyjnej po mineralizacji mikrofalowej do oznaczania zawartości sodu i magnezu w artykułach żywnościowych .
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 15505 Tylko na miejscu PNS13915
Total holds: 0

Wprowadza: EN 15505:2008

Zastępuje: PN-EN 15505:2008

Określono metodę płomieniowej atomowej spektrometrii absorpcyjnej po mineralizacji mikrofalowej do oznaczania zawartości sodu i magnezu w artykułach żywnościowych .

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA