Soki owocowe i warzywne : oznaczanie hesperydyny i narynginy w sokach cytrusowych : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
Soki owocowe i warzywne : oznaczanie hesperydyny i narynginy w sokach cytrusowych : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
- Zatwierdzono: 2001.07.16
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2001.
PN-EN 12148:2001
Wprowadza: EN 12147:1996
Szczegółowo opisano metodę oznaczania zawartości hesperydyny i narynginy w sokach z owoców cytrusowych. Oznaczenie jest wykonywane z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
produkty żywnościowe napoje soki owocowe i warzywne analiza chemiczna wysokosprawna chromatografia cieczowa
PN-EN 12148:2001
Wprowadza: EN 12147:1996
Szczegółowo opisano metodę oznaczania zawartości hesperydyny i narynginy w sokach z owoców cytrusowych. Oznaczenie jest wykonywane z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
produkty żywnościowe napoje soki owocowe i warzywne analiza chemiczna wysokosprawna chromatografia cieczowa