BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów. Cz. 7, Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu, po redukcji kadmem.

Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów. Cz. 7, Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu, po redukcji kadmem. - Zatwierdzono: 2001.06.13 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2001.


PN-EN 12014-7

Wprowadza: EN 12014-7:1998

Podano sposób oznaczania zawartości azotanów w warzywach i przetworach warzywnych, w których zawartość tych związków mieści się w zakresie od 900 mg/kg do 5200 mg/kg, metodą ciągłego przepływu CF, po redukcji kadmem

produkty żywnościowe warzywa metody analizy analiza chemiczna oznaczanie zawartości azotany azotyny
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA