BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów. Cz. 7, Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu, po redukcji kadmem.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2001.Edition: Zatwierdzono: 2001.06.13Other title:
  • PN-EN 12014-7
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.080.20
Online resources: Summary: Podano sposób oznaczania zawartości azotanów w warzywach i przetworach warzywnych, w których zawartość tych związków mieści się w zakresie od 900 mg/kg do 5200 mg/kg, metodą ciągłego przepływu CF, po redukcji kadmem
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 12014-7 Tylko na miejscu PNS5995
Total holds: 0

Wprowadza: EN 12014-7:1998

Podano sposób oznaczania zawartości azotanów w warzywach i przetworach warzywnych, w których zawartość tych związków mieści się w zakresie od 900 mg/kg do 5200 mg/kg, metodą ciągłego przepływu CF, po redukcji kadmem

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA