Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów. Cz. 7, Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu, po redukcji kadmem.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2001.Edition: Zatwierdzono: 2001.06.13Other title:- PN-EN 12014-7
- ICS 67.080.20
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Standard | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | PN-EN 12014-7 | Tylko na miejscu | PNS5995 |
Total holds: 0
Wprowadza: EN 12014-7:1998
Podano sposób oznaczania zawartości azotanów w warzywach i przetworach warzywnych, w których zawartość tych związków mieści się w zakresie od 900 mg/kg do 5200 mg/kg, metodą ciągłego przepływu CF, po redukcji kadmem