Artykuły żywnościowe : wykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze : analiza węglowodorów metodą chromatografii gazowej.
Artykuły żywnościowe : wykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze : analiza węglowodorów metodą chromatografii gazowej.
- Zatwierdzono: 2007.07.13
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.
PN-EN 1784:2007
Wprowadza: EN 1784:2003 Zastępuje: PN-EN 1784:2004 (U)
Przedstawiono metodę wykrywania obróbki radiacyjnej żywności zawierającej tłuszcze, polegającą na oznaczaniu indukowanych radiacyjnie węglowodorów metodą chromatografii gazowej.
produkty żywnościowe żywność napromieniowana promieniowanie jonizujące analiza żywności chromatografia gazowa
PN-EN 1784:2007
Wprowadza: EN 1784:2003 Zastępuje: PN-EN 1784:2004 (U)
Przedstawiono metodę wykrywania obróbki radiacyjnej żywności zawierającej tłuszcze, polegającą na oznaczaniu indukowanych radiacyjnie węglowodorów metodą chromatografii gazowej.
produkty żywnościowe żywność napromieniowana promieniowanie jonizujące analiza żywności chromatografia gazowa