BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : wykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze : analiza węglowodorów metodą chromatografii gazowej.

Artykuły żywnościowe : wykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze : analiza węglowodorów metodą chromatografii gazowej. - Zatwierdzono: 2007.07.13 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.


PN-EN 1784:2007

Wprowadza: EN 1784:2003 Zastępuje: PN-EN 1784:2004 (U)

Przedstawiono metodę wykrywania obróbki radiacyjnej żywności zawierającej tłuszcze, polegającą na oznaczaniu indukowanych radiacyjnie węglowodorów metodą chromatografii gazowej.

produkty żywnościowe żywność napromieniowana promieniowanie jonizujące analiza żywności chromatografia gazowa
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA