BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : wykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze : analiza węglowodorów metodą chromatografii gazowej.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.Edition: Zatwierdzono: 2007.07.13Other title:
  • PN-EN 1784:2007
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.050
Online resources: Summary: Przedstawiono metodę wykrywania obróbki radiacyjnej żywności zawierającej tłuszcze, polegającą na oznaczaniu indukowanych radiacyjnie węglowodorów metodą chromatografii gazowej.Supersedes: PN-EN 1784:2004 (U)
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 1784 Tylko na miejscu PNS5800
Total holds: 0

Wprowadza: EN 1784:2003

Zastępuje: PN-EN 1784:2004 (U)

Przedstawiono metodę wykrywania obróbki radiacyjnej żywności zawierającej tłuszcze, polegającą na oznaczaniu indukowanych radiacyjnie węglowodorów metodą chromatografii gazowej.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA