BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 1, Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE.

Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 1, Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE. - Zatwierdzono: 2004.05.13 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004.


PN-EN 14185-1:2004

Wprowadza: EN 14185-1:2003 Zastępuje: PN-EN 14185-1:2003 (U)

Przedstawiono metodę oznaczania pozostałości pestycydów z grupy N-metylokarbaminianów w ziarnie zbóż, owocach i warzywach z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

żywność N-metylokarbaminianin metoda HPLC
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA