Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 1, Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE.
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 1, Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE.
- Zatwierdzono: 2004.05.13
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004.
PN-EN 14185-1:2004
Wprowadza: EN 14185-1:2003 Zastępuje: PN-EN 14185-1:2003 (U)
Przedstawiono metodę oznaczania pozostałości pestycydów z grupy N-metylokarbaminianów w ziarnie zbóż, owocach i warzywach z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
żywność N-metylokarbaminianin metoda HPLC
PN-EN 14185-1:2004
Wprowadza: EN 14185-1:2003 Zastępuje: PN-EN 14185-1:2003 (U)
Przedstawiono metodę oznaczania pozostałości pestycydów z grupy N-metylokarbaminianów w ziarnie zbóż, owocach i warzywach z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
żywność N-metylokarbaminianin metoda HPLC