Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 1, Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004.Edition: Zatwierdzono: 2004.05.13Other title:- PN-EN 14185-1:2004
- ICS 67.060
- ICS 67.080.01
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Standard | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | PN-EN 14185-1 | Tylko na miejscu | PNS2586 |
Wprowadza: EN 14185-1:2003
Zastępuje: PN-EN 14185-1:2003 (U)
Przedstawiono metodę oznaczania pozostałości pestycydów z grupy N-metylokarbaminianów w ziarnie zbóż, owocach i warzywach z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).