Analiza sensoryczna : metodologia : wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów.
Analiza sensoryczna : metodologia : wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów.
- Zatwierdzono: 1997.04.08
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.
Wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów
PN-ISO 5496:1997
Wprowadza: ISO 5496:1992 (E) Zastępuje: PN-65/A-04021
Opisano metody określania zdolności oceniających do identyfikowania i opisywania produktów zapachowych.
produkty spożywcze wyroby kosmetyczne związki aromatyczne analiza sensoryczna zapach
Wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów
PN-ISO 5496:1997
Wprowadza: ISO 5496:1992 (E) Zastępuje: PN-65/A-04021
Opisano metody określania zdolności oceniających do identyfikowania i opisywania produktów zapachowych.
produkty spożywcze wyroby kosmetyczne związki aromatyczne analiza sensoryczna zapach