BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka /

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.]. - Wyd. 5 zm. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007. - 303, [1] s. : il. ; 24 cm.


Sacharydy, lipidy i białka.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.

9788320432756 9788320432725

PB 2008/4103


Żywność
Technologia żywności
Chemia


Podręczniki akademickie


Chemia
Rolnictwo i leśnictwo

664 543 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA