Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka /
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka /
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.].
- Wyd. 5 zm.
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.
- 303, [1] s. : il. ; 24 cm.
Sacharydy, lipidy i białka.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
9788320432756 9788320432725
PB 2008/4103
Żywność
Technologia żywności
Chemia
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664 543 (075.8)
Sacharydy, lipidy i białka.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
9788320432756 9788320432725
PB 2008/4103
Żywność
Technologia żywności
Chemia
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664 543 (075.8)