BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 303, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788320432756
  • 9788320432725
Other title:
  • Sacharydy, lipidy i białka
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85695 Available 02408200
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85696 Available 02408194
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85697 Available 02408187
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85698 Available 02408170
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85699 Available 02408163
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 85694 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02408217
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA