Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 303, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788320432756
- 9788320432725
- Sacharydy, lipidy i białka
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85695 | Available | 02408200 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85696 | Available | 02408194 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85697 | Available | 02408187 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85698 | Available | 02408170 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85699 | Available | 02408163 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 85694 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02408217 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.