HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych /
HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych /
Marek R. Zadernowski [et al.].
- Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2008.
- 96 stron ; 24 cm.
Bibliografia na stronach 94-96.
Dla członków zespołu HACCP, którzy wdrażają HACCP.
9788374264921
PB 2010/13679
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Żywność
Podręcznik
Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo
614.3 (07)
Bibliografia na stronach 94-96.
Dla członków zespołu HACCP, którzy wdrażają HACCP.
9788374264921
PB 2010/13679
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Żywność
Podręcznik
Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo
614.3 (07)