Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 /
Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 /
pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.] ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.
- Wyd. 5.
- Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.
- 210 s. : il. ; 24 cm.
Na okł. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
Bibliogr. przy ćw.
8372740518
PB 2003/6989
Chemiczna analiza jakościowa
Żywność
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.014 63 543 614.3 (075.8)
Na okł. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
Bibliogr. przy ćw.
8372740518
PB 2003/6989
Chemiczna analiza jakościowa
Żywność
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.014 63 543 614.3 (075.8)