Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /
pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.].
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2001.
- 486 s. : il. ; 25 cm.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
832042562X
PB 2001/4392
Technologia żywności
Biotechnologia
Podręczniki akademickie
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
579.67 663 606:664 577 (075.8)
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
832042562X
PB 2001/4392
Technologia żywności
Biotechnologia
Podręczniki akademickie
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
579.67 663 606:664 577 (075.8)