BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności pochodzenia morskiego / Stanisław J. Zaleski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Biblioteka Przemysłu Rybnego ; 8Publication details: Gdańsk : Wydaw. Morskie, 1978.Description: 437, [2] s. : il., err. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 25320 Available 01541212
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 25321 579 Mikrobiologia Tylko na miejscu 01533118
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA