BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Przeciwdziałanie patologiom na rynku żywności / pod redakcją naukową Agaty Lewkowicz, Wiesława Pływaczewskiego ; [recenzent dr hab. Agata Tyburska].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Szczytno : Wyższa Szkoła Policji ; Olsztyn : Katedra Kryminologii i Polityki Kryminalnej. Wydział Prawa i Administracji. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2015.Description: 322 strony : ilustracje kolorowe, errata ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788362383597
  • 9788374624749
  • 9788374624756
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 123117 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02711263
Total holds: 0

Bibliografia na stronach [313]-322.

Streszczenie w języku angielskim. Spis treści także w języku angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA