Przeciwdziałanie patologiom na rynku żywności / pod redakcją naukową Agaty Lewkowicz, Wiesława Pływaczewskiego ; [recenzent dr hab. Agata Tyburska].
Material type: TextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Szczytno : Wyższa Szkoła Policji ; Olsztyn : Katedra Kryminologii i Polityki Kryminalnej. Wydział Prawa i Administracji. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2015.Description: 322 strony : ilustracje kolorowe, errata ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788362383597
- 9788374624749
- 9788374624756
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 123117 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02711263 |
Total holds: 0
Bibliografia na stronach [313]-322.
Streszczenie w języku angielskim. Spis treści także w języku angielskim.