BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / pod redakcją Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska ; [recenzent: prof. dr hab. Wacław Leszczyński].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2018.Edition: Wydanie 3. poprawione i uzupełnioneDescription: 286, [1] stron : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788364758676
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Analityka / bioanalityka chemiczna | Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 120579 Checked out 28.09.2024 02682709
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 120580 Checked out 11.01.2025 02682716
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 120578 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02682693
Total holds: 0

Bibliografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach 277-[287].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA