Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / pod redakcją Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska ; [recenzent: prof. dr hab. Wacław Leszczyński].
Material type: TextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2018.Edition: Wydanie 3. poprawione i uzupełnioneDescription: 286, [1] stron : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788364758676
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 120579 | Checked out | 28.09.2024 | 02682709 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 120580 | Checked out | 11.01.2025 | 02682716 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 120578 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02682693 |
Total holds: 0
Bibliografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach 277-[287].