BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Enzymy w technologii spożywczej / red. nauk. Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z ang. tł. Agnieszka Błaszczak].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.Description: 477, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301187798
Other title:
  • Tyt. oryg.: Enzymes in food technology, 2002
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111838 Available 00339582
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111839 Available 00339575
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111840 Available 00339568
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111841 Available 00339551
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111842 Available 00339544
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111843 Available 00339537
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111844 Available 00339520
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111845 Available 00339513
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111846 Available 00339506
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 111837 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 00339599
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA