Enzymy w technologii spożywczej / red. nauk. Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z ang. tł. Agnieszka Błaszczak].
Material type: TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.Description: 477, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301187798
- Tyt. oryg.: Enzymes in food technology, 2002
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111838 | Available | 00339582 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111839 | Available | 00339575 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111840 | Available | 00339568 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111841 | Available | 00339551 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111842 | Available | 00339544 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111843 | Available | 00339537 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111844 | Available | 00339520 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111845 | Available | 00339513 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111846 | Available | 00339506 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 111837 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 00339599 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.