Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię / Hanna Śmigielska.
Material type: TextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016.Description: 295 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788374178839
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 110245 | Available | 00346566 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 110246 | Available | 00346559 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 110247 | Available | 00346542 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 110248 | Available | 00346535 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 110244 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 00346573 |
Total holds: 0
Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych s. 257-[288].