BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię / Hanna Śmigielska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016.Description: 295 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374178839
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110245 Available 00346566
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110246 Available 00346559
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110247 Available 00346542
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 110248 Available 00346535
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 110244 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 00346573
Total holds: 0

Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych s. 257-[288].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA