BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Biochemia żywności : (metody, zadania i testy) / Jerzy Dziuba, Henryk Kostyra, Marta Dziuba.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, cop. 2012.Edition: Wyd. 3. popr. i poszerzDescription: 299 s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788372997821
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 102961 577 Biochemia. Biologia molekularna. Biofizyka Tylko na miejscu 02587974
Total holds: 0

Bibliogr. s. 121-122.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA