Mikrobiologia żywności i pasz : horyzontalna metoda wykrywania obecności i oznaczania liczby Campylobacter spp. Cz. 1, Metoda wykrywania.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.Edition: Zatwierdzono: 2007.01.31; Zatwierdzono: 2008.01.28 (dot. poprawki Ap1)Other title:- PN-EN ISO 10272-1:2007
- PN-EN ISO 10272-1:2007/Ap1:2008
- ICS 07.100.30
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Standard | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | PN-EN ISO 10272-1 | Tylko na miejscu | PNS9091 |
Wprowadza: ISO 10272-1:2006
Wprowadza: EN ISO 11272-1:2006
Zastępuje: PN-EN ISO 10272-1:2006 (U)
Opisano horyzontalną metodę wykrywania obecności bakterii z rodzaju Campylobacter. Metoda ta ma zastosowanie do badania żywności i pasz oraz próbek środowiskowych z obszaru produkcji żywności i obrotu żywnością.