BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności i pasz : horyzontalna metoda wykrywania obecności i oznaczania liczby Campylobacter spp. Cz. 1, Metoda wykrywania.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.Edition: Zatwierdzono: 2007.01.31; Zatwierdzono: 2008.01.28 (dot. poprawki Ap1)Other title:
  • PN-EN ISO 10272-1:2007
  • PN-EN ISO 10272-1:2007/Ap1:2008
Subject(s): Other classification:
  • ICS 07.100.30
Online resources: Summary: Opisano horyzontalną metodę wykrywania obecności bakterii z rodzaju Campylobacter. Metoda ta ma zastosowanie do badania żywności i pasz oraz próbek środowiskowych z obszaru produkcji żywności i obrotu żywnością.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 10272-1 Tylko na miejscu PNS9091
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 10272-1:2006

Wprowadza: EN ISO 11272-1:2006

Zastępuje: PN-EN ISO 10272-1:2006 (U)

Opisano horyzontalną metodę wykrywania obecności bakterii z rodzaju Campylobacter. Metoda ta ma zastosowanie do badania żywności i pasz oraz próbek środowiskowych z obszaru produkcji żywności i obrotu żywnością.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA