BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Produkty grzybowe : Grzyby marynowane.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Edition: Zatwierdzono: 1997.12.19Other title:
  • PN-A-78503:1997
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.080.20
Online resources: Summary: Zdefiniowano dwa rodzaje marynat grzybowych w zależności od proporcji stosowanych składników (grzybów i warzyw).Określono wymagania jakościowe dotyczące cech organoleptycznych, fizycznych, chemicznych i mikrobiologicznych gotowego produktu. Podano metody badań dotyczące sprawdzania wymagań jakościowych oraz sposób pakowania, znakowania, przechowywania i transportu.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-A-78503 Tylko na miejscu PNS7894
Total holds: 0

Zdefiniowano dwa rodzaje marynat grzybowych w zależności od proporcji stosowanych składników (grzybów i warzyw).Określono wymagania jakościowe dotyczące cech organoleptycznych, fizycznych, chemicznych i mikrobiologicznych gotowego produktu. Podano metody badań dotyczące sprawdzania wymagań jakościowych oraz sposób pakowania, znakowania, przechowywania i transportu.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA