BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wędliny : kiełbasa staropolska surowo wędzona.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet NormalizacyjnyEdition: Zatwierdzono: 2005.05.04Other title:
  • PN-A-82029:2005
  • Kiełbasa staropolska surowo wędzona
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.120.10
Online resources: Summary: Określono wymagania, metody badań oraz warunki przechowywania, pakowania, znakowania i transportu dotyczące tradycyjnej, produkowanej z mięsa wieprzowego, kiełbasy średnio rozdrobnionej surowej wędzonej o nazwie kiełbasa staropolska surowo wędzona.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-A-82029 Tylko na miejscu PNS3493
Total holds: 0

Określono wymagania, metody badań oraz warunki przechowywania, pakowania, znakowania i transportu dotyczące tradycyjnej, produkowanej z mięsa wieprzowego, kiełbasy średnio rozdrobnionej surowej wędzonej o nazwie kiełbasa staropolska surowo wędzona.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA