BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności i pasz : przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych. Cz. 2, Specyficzne zasady przygotowania mięsa i przetworów mięsnych.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.Edition: Zatwierdzono: 2004.10.28Other title:
  • PN-EN ISO 6887-2:2005
Subject(s): Other classification:
  • ICS 07.100.30
Online resources: Summary: Określono szczegółowe zasady przygotowania próbek mięsa i przetworów mięsnych oraz zawiesiny wyjściowej do badań mikrobiologicznych, w przypadku gdy badane produkty wymagają innego przygotowania niż wymienione w normie ISO 6887-1. Niniejsza część ma zastosowanie do świeżego mięsa, surowego i przetworzonego mięsa drobiowego i ich przetworów.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 6887-2 Tylko na miejscu PNS3027
Total holds: 0

Wprowadza: EN ISO 6887-2:2003

Zastępuje: PN-EN ISO 6887-2:2004 (U)

Zastępuje: PN-EN 6887-2:2003 (U)

Określono szczegółowe zasady przygotowania próbek mięsa i przetworów mięsnych oraz zawiesiny wyjściowej do badań mikrobiologicznych, w przypadku gdy badane produkty wymagają innego przygotowania niż wymienione w normie ISO 6887-1. Niniejsza część ma zastosowanie do świeżego mięsa, surowego i przetworzonego mięsa drobiowego i ich przetworów.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA