Zawartość zanieczyszczeń środowiskowych w tkankach w zależności od wieku zwierząt i składu chemicznego mięsa / Mariusz Rudy.
Material type: TextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2010.Description: 147 s. : il. ; 23 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788373385177
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 95659 | Available | 02142531 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 95658 | 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo | Tylko na miejscu | 02142548 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 122-139.
Streszcz. ang.