BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.Description: 251 s., [4] s. tabl. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788375831634
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Analityka / bioanalityka chemiczna | Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 95434 Available 02145099
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 95435 Available 02145082
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 95436 Available 02145075
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 95433 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02145105
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA