Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.Description: 251 s., [4] s. tabl. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375831634
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 95434 | Available | 02145099 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 95435 | Available | 02145082 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 95436 | Available | 02145075 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 95433 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02145105 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.