Podstawy biooceny żywności / Anna Gronowska-Senger.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2004.Description: 148 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Wolumin
- 8372445532
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 86321 | Available | 02401331 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 86322 | Available | 02401324 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 86323 | Available | 02401317 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 74908 | Available | 02241869 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 74909 | Available | 02241852 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 74910 | Available | 02241845 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 74907 | 579 Mikrobiologia | Tylko na miejscu | 02241876 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 86320 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02401348 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.