BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy biooceny żywności / Anna Gronowska-Senger.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2004.Description: 148 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372445532
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 86321 Available 02401331
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 86322 Available 02401324
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 86323 Available 02401317
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 74908 Available 02241869
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 74909 Available 02241852
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 74910 Available 02241845
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 74907 579 Mikrobiologia Tylko na miejscu 02241876
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 86320 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02401348
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA