BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Surowce spożywcze pochodzenia roślinnego / pod red. Krystyny Świetlikowskiej ; [aut. Krystyna Świetlikowska, Renata Kazimierczak, Grażyna Wasiak-Zys].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.Description: 362 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8372447020
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 86044 Available 02404110
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 86045 Available 02404103
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 78982 Available 02317243
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 78918 Available 02317885
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 78917 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02317892
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA