Surowce spożywcze pochodzenia roślinnego / pod red. Krystyny Świetlikowskiej ; [aut. Krystyna Świetlikowska, Renata Kazimierczak, Grażyna Wasiak-Zys].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.Description: 362 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8372447020
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 86044 | Available | 02404110 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 86045 | Available | 02404103 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 78982 | Available | 02317243 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 78918 | Available | 02317885 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 78917 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02317892 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.