Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Emilia Barbara Cybulska [et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 233, [3] s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788320432732
- 9788320432725
- Składniki żywności
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85689 | Available | 02408262 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85690 | Available | 02408255 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85691 | Checked out | 02.08.2024 | 02408248 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85692 | Available | 02408231 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85693 | Available | 02408224 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 85688 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02408279 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów i pracowników nauk. wydz. związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.