BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Emilia Barbara Cybulska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 233, [3] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788320432732
  • 9788320432725
Other title:
  • Składniki żywności
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85689 Available 02408262
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85690 Available 02408255
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85691 Checked out 02.08.2024 02408248
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85692 Available 02408231
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85693 Available 02408224
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 85688 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02408279
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów i pracowników nauk. wydz. związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA