BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy inżynierii i technologii żywności : ćwiczenia : praca zbiorowa / pod red. Piotra Palicha ; [aut. oprac. Piotr Palich et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2007.Description: 171 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374210027
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 83104 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02368252
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA