BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Przetwórstwo rolno-spożywcze : wybrane zagadnienia inżynieryjno-produkcyjne i energetyczne / red. nauk. Agnieszka Kaleta i Janusz Wojdalski ; [aut. rozdz. Agnieszka Kaleta et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007.Description: 210 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8372448094
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 81959 Available 02340166
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 81960 Available 02340159
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 81961 Available 02340142
Total holds: 0

Bibliogr. s. 197-203. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA